Sabtu, 13 November 2021

Σοφία Μιχαλίτση

Η μεγάλη ραδιοφωνική παραγωγός συνέδεσε το όνομά της με την ελληνική ραδιοφωνία αλλά και με τον σταθμό του ΣΚΑΪ όπου. 12 hours agoΈφυγε από τη ζωή η Σοφία Μιχαλίτση σε ηλικία 85 ετών.


Home Black And White Cinema Actors

Η Σοφία Μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 70 ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση.

Σοφία Μιχαλίτση. 13 hours agoΜεγάλη απώλεια για το ελληνικό ραδιόφωνο καθώς έφυγε από την ζωή η Σοφία Μιχαλίτση. Η εκλιπούσα απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών έχοντας διατελέσει διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα. Μάνος Χατζηδάκις 6.

12 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η Σοφία Μιχαλίτση στον τότε ΣΚΑΪ 1004 επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή Τριάρι με τραντζίστορ. Θρήνος έχει σκορπίσει στο ελληνικό ραδιόφωνο από τον χαμό της Σοφίας Μιχαλίτση σε ηλικία 85 ετών η.

9 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Η κηδεία της θα γίνει την Τετάρτη στις 1200 στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Παιανία. 9 hours agoΈφυγε από τη ζωή σε ηλικία 85 ετών η ραδιοφωνική παραγωγός Σοφία Μιχαλίτση.

Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τέταρτης. Δείτε περισσότερα στο httpswwwskaitvgrshowenimerosita-nea-tou-ska-stis-2000sezon-2021-2022tab1Καθημερινά στις 1950Το. Sean O Casey Η Ήρα και το παγώνι - Μουσική.

Τεράστια απώλεια για την οικογένεια του ελληνικού ραδιοφώνου καθώς έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της Σοφίας Μιχαλίτση. 7 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 70 ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση. 9 hours agoΣε ηλικία 85 ετών έφυγε από τη ζωή η Σοφία Μιχαλίτση μια από τις σπουδαιότερες παραγωγούς που γνώρισε το ελληνικό ραδιόφωνο.

William Shakespear - Μουσική επιμέλεια. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τέταρτης. 12 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 70 ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ μέχρι και το 2000.

Θόδωρος Αντωνίου 7. 7 hours agoΣοφία Μιχαλίτση. Το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΪ μέχρι και τα μέσα του 2000.

Σοφία Μιχαλίτση 5. Απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 85 ετών ενώ η κηδεία της έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη στις. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τέταρτης.

12 hours agoΈφυγε από την ζωή η Σοφία Μιχαλίτση. Η Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. 12 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο.

Έφυγε από τη ζωή η Σοφία Μιχαλίτση η οποία καθόρισε επί δεκαετίες το περιεχόμενο και την αισθητική του ραδιοφώνου στην Ελλάδα με εξαιρετικές εκπομπες και παραγωγές. 13 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση η οποία διατέλεσε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 70 ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ μέχρι και. 14 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο - Ακούστε μια ιστορική εκπομπή της Σοφίας Μιχαλίτση στον τότε ΣΚΑΪ 1004 με καλεσμένο τον θρύλο του λαϊκού τραγουδιού Γιώργο.

9 hours agoΕπίσης από τη Δευτέρα κάθε απόγευμα στις 1800 θα ακούμε μια σειρά εκπομπών από τον κύκλο Ζωντανές Ηχογραφήσεις που επιμελείτο και παρουσίαζε η Σοφία Μιχαλίτση. 11 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. 13 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση διατέλεσε διευθύντρια του Β Προγράμματος της ΕΡΑ.

Έγραψε τη δική της ξεχωριστή ιστορία στο Δεύτερο Πρόγραμμα και τον ΣΚΑΙ. Η κηδεία της θα γίνει στις 12 το μεσημέρι της Τέταρτης. Από τα μέσα της δεκαετίας του 70 διετέλεσε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της.

13 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική της καριέρα ως μουσική επιμελήτρια στο θέατρο. Ευριπίδη Βάκχαι - Μουσική. 11 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση στον τότε ΣΚΑΪ 1004 επιμελούνταν και παρουσίαζε την εκπομπή Τριάρι με τραντζίστορ.

Η τραγική είδηση έγινε γνωστή από τον ΣΚΑΙ καθώς υπήρξε διευθύντρια προγράμματος στον σταθμό. Είχε ξεκινήσει την επαγγελματική της καριέρα ως. 14 hours agoΗ Σοφία Μιχαλίτση υπήρξε διευθύντρια του Δεύτερου Προγράμματος της ελληνικής ραδιοφωνίας από τα μέσα της δεκαετίας του 70 ενώ το 1989 ανέλαβε την διεύθυνση προγράμματος του ραδιοφώνου του.

Η Σοφία Μιχαλίτση ξεκίνησε την επαγγελματική.


Photo Gallery Tainias Koritsia Gia Filhma 1965 Greek Films Old Movies Classic Movies


Photo Gallery Tainias Kontserto Gia Polybola 1967 Old Movies Film Posters Vintage Movie Posters


Pin By Chrysanthe Tzel On Asteia Memes Men Series Movies


Kati Koyrasmena Pallhkaria Summer Dresses Fashion Dresses


Rena Blaxopoyloy Dionyshs Papagiannopoylos Funny Greek Quotes Funny Greek Greek Films


Merikoi To Protimoyn Kryo Funny Greek Quotes Funny Quotes Funny Greek


M Agapas Fysika Mwro Moy O Toixos Eixe Th Dikh Toy Ysteria Funny Status Quotes Funny Quotes Funny Greek


Pin By Katerina On Ellhnikes Atakes Tainies Greek Films How To Memorize Things Just Kidding


Pin On Greek Classic Movies


Ellhnikos Kinhmatografos Greek Films Cinema Theatre Jokes


Eseis Me Ta Hlektronika Tsigara Me Geysh Karamela Sokolata Mpiskoto To Tsigaro 8elate Na Kopsete H Ta Glyka Den Exw Ellhnika Rhta Asteies Atakes Asteia Logia


Pin On Greek Cinema Photo


H De Gynh Na Fobhtai Ton Antra Funny Cinema Movies


Pin On Ellhnikh Biomhxania 8eamatos


Pin On Atakes Apo Palio Ellhniko Sinema


Mwro Moy Pame Ena Ta3idaki Funny Quotes Funny Funny Jokes


Pin On Atakes Apo Palio Ellhniko Sinema


Pin On Fwtografies Me Atakes


20 Fwtografies Me Atakes Apo Thn Tainia Kati Koyrasmena Pallhkaria Meros 1o Ellhnikos Kinhmatografos Mens Tops Men S Polo Shirt Mens Polo

Tidak ada komentar:

Posting Komentar